Col·legi El Carme, zona cardioprotegida.

09/09/2013 by AMPA | 0 comments

Un desfibril·lador extern automàtic (DEA) és un aparell electrònic portàtil que diagnostica i tracta l’aturada cardiorespiratòria (que es detecta quan una persona està inconscient i no respira normalment) causada per una fibril·lació ventricular. Aquest aparell genera una descàrrega elèctrica que aplicada abans dels deu minuts de l’aturada cardiorespiratòria pot reactivar la funció cardíaca.
Continue Reading →

Video-recomanacions lectores.

09/09/2013 by AMPA | 0 comments

El Col.legi El Carme i la seva AMPA formem part de les entitats que col·laboren en el projecte “Mollerussa, Municipi Lector”.

Com a novetat d’aquest curs per tal de promoure la lectura entre els nostres fills i filles, s’ha introduït l’activitat anomenada: “video-recomanacions lectores”.
Què són les “video-recomanacions lectores”? Són vídeos on cadascú recomana el llibre que més li ha agradat llegir.
A les escoles ja s’ha posat en funcionament i les video-recomanacions ja es poden anar veient al Facebook de “Mollerussa, Municipi lector”.

https://www.facebook.com/mollerussamunicipilector

Des de la nostra AMPA us volem convidar als pares, avis, tiets… a participar en aquesta nova iniciativa. Envieu-nos les vostres recomanacions lectores a ampaelcarme.net@gmail.com!!!

Tothom pot participar!!!