Felicitats Campions! – El Carme segon classificat en el Campionat Nacional de Cruyff Court 2016

La final Nacional del Torneig de Futbol Escolar Cruyff Court Campions 2016 la van disputar els equips de Igualada, El Vendrell, Reus, A Corunya, Barcelona, Vilanova i la Geltrú, Pobla de Segur, Mollerussa, Terrassa i Sant Boi.

L’equip masculí de l’escola El Carme de Mollerussa va realitzar una gran trajectòria i la van finalitzar  amb un segon lloc després de l’enfrontament amb l’equip de “A Corunya” amb un resultat d’1 a 0, en el Campionat  Nacional de Cruyff Court, que es va celebrar a Igualada el passat diumenge 5 de juny. Els nostres representants es van classificar en l’eliminatòria local, després de proclamar-se guanyadors del Torneig de Futbol Escolar Cruyff Court Campions 2016 organitzat per l’Ajuntament de Mollerussa i la Fundació Johan Cruyff. En la competició local hi van participar un centenar d’alumnes de sisè curs de les escoles El Carme, Mestre Ignasi Peraire, Les Arrels i El Carme, distribuïts en 9 equips.

En representació de Mollerussa l’equip de la nostra escola va competir en la final del Campionat de Catalunya al Cruyff Court d’Igualada junt amb els altres municipis que tenen Cruyf Court, Igualada, El Vendrell, Reus, A Corunya, Barcelona, Vilanova i la Geltrú, Pobla de Segur, Terrassa i Sant Boi.

Felicitar doncs a tots els mebres de l’equip, Tomàs D’onofrio, Xavier Horcajada, Xavier Miret, Pau Gregori, Yasir Baja, Nil Balcells, Guillem Diaz, Henry Jackson, Aleix López, Oscar Muñoz, així com als entrenadors Josep Ma. Ribes i Marc Todrà

Per  altra banda,  cal felicitar també al Guillem Diaz, qui fou escollit per formar part de l’equip ideal.

IMG-20160605-WA0000

Comments are closed.