Activitats Extraescolars 2016-2017

Benvolguts/des pares i mares:

Ja ens trobem en un nou curs i esperem que aquest sigui el més profitós possible per a tothom. Per complementar la formació que els nostres fills/es reben de l’escola, us presentem la relació de les activitats extraescolars que hem organitzat per al curs 2016-2017.

Entenem que la funció d’aquestes activitats és la de posar a l’abast dels alumnes diversos mitjans per tal que puguin ampliar coneixements, desenvolupar aptituds i, en definitiva, afavorir la seva formació. A la  pàgina web de l’ampa  www.ampaelcarme.net, posem a disposició de tots els pares i alumnes de l’escola,  el calendari d’activitats extraescolars, on hi trobareu totes les activitats programades per aquest curs i la informació referent a les activitats de l’AMPA.

La Sra. Maribel Solé Clarisó (mestra d’Educació Física de l’escola), realitzarà també la tasca de coordinadora de les activitats extraescolars i atendrà les vostres consultes o suggeriments.

També posem a la vostra disposició el correu electrònic ampaelcarme.net@gmail.com ,on atendrem les vostres consultes o suggeriments, informar-vos que com l’any passat us farem arribar informació digital de primera mà mitjançant la llista de distribució de l’AMPA.

+Infopdf-icon

a-fitxa-16-17-xlsx_001

+Infopdf-icon

b1-full-inscripcio-extraescolars-16-17_001

Comments are closed.