ACTIVITATS ESPORTIVES PRIMER TRIMESTRE

30/10/2016 .- Cros dels Esbufecs – Mollerussa

05/11/2016.– Trobada Benjamí-Aleví de Dogeball Prebenjamí – Jocs Tradicionals (El Palau d’Anglesola).

13/11/2016.– Cros Vila Palau d’Anglesola.

19/11/2016.- Trobada Benjamí-Aleví de Handboll Prebenjamí – Adaptació al Handboll (El Palau d’Anglesola).

27/11/2016.- Cros del Plataner – Vila-Sana.

26/12/2016.– Cursa de l’Indiot (No necessita llicència del Consell Esportiu).

Aquestes són les activitats que organitza El Consell Esportiu del Pla d’Urgell pel primer trimestre, l’Escola hi participarà i l’Ampa hi col·labora tramitant les inscripcions i posant monitors en les que el nombre de participants faci necessari aquest suport.

En concepte d’assegurança, la inscripció per aquestes activitats,  té un cost de 5€ per participant,. L’assegurança és de caràcter obligatori per tot aquell esportista que vulgui participar en activitats organitzades des del  Consell Esportiu del Pla d’Urgell. L’assegurança es paga una vegada i serveix per tot el curs, et permet participar en crosos, trobades,.. que s’organitzen pels pobles del voltant.

A mesura que s’apropin les dates de les activitats proposades, rebreu informació i les butlletes d’inscripció.

Comments are closed.