Mecanografia [dimarts de 17:30 a 18:30 h.] / necessitem un mínim d’inscrits!

Us fem arribar aquesta crida,  per tal que  us animeu a participar en aquesta activitat, el passat  divendres 28 d’octubre, en l’Assemblea Extraòrdinaria de l’Ampa, vam analitzar la participació i els inscrits en les diferents activitats extraescolars proposades per al curs 2016/2017.

Per tal de poder continuar oferint un grup d’aquesta activitat extraescolar hi ha d’haver un mínim de nens/es inscrits, així doncs,  la mecanografia necessita de més inscrits per tal de poder-la dur a terme!

curso-rapido-de-mecanografia-01

Cada dia es fa més evident que sigui l’àmbit que sigui, s’ha de saber teclejar correctament. Tant en els estudis com en el treball, a l’hora d’escriure un mail, per comunicar-nos en un programa de xat, per passar els nostres apunts, per fer treballs, per redactar una carta en un tractament de textos, etc. Escriure amb tots els dits de les dues mans correctament , ens farà guanyar rapidesa.

Comments are closed.