Curs d’anglès adreçat als pares 2016-2017

Aquest any com ja sabeu, hem iniciat un nou projecte d’anglès, adreçat als pares.
Hem aconseguit fer un grup de nivell mitjà, amb pares que fa molts anys havien fet classes d’anglès i que en l’actualitat no l’utilitzen. El curs de nivell mitjà, té lloc a l’escola els dimecres de 15:45 a 16:45 hores.
Tanmateix, voldríem promoure un nou curs d’anglès, adreçat als pares que es vulguin iniciar. El nou curs d’iniciació, es faria els dijous de 15:45 a 16:45h a la mateixa escola. El preu del curs és de 25 euros/mes.
Els interessats, us podeu adreçar a la Mònica de la porteria, als membres de la junta o bé responent per privat al delegat de línia que us ha fet arribar el missatge.

Atentament, la Junta de l’AMPA

Butlleta inscripciópdf-icon

Comments are closed.