Lo casalet de Nadal 2016

ampa

Ens plau presentar-vos  “Lo casalet de Nadal”, que es durà a terme els dies 23, 27, 28, 29, 30 i  i 2, 3, 4 i 5 de gener de les 9.00h fins a les 13.00h (amb opció d’acollida a les 8:00h fins les 13:30h) a l’escola Les Arrels de Mollerussa.

Aquest any, les quatre escoles d’infantil i primària de Mollerussa amb el suport de l’Ajuntament de Mollerussa i sota la direcció organitzativa de QUALIA hem organitzat aquest casal que esperem sigui del vostre interès!

L’objectiu i propòsit no és altre que oferir a les nostres famílies un casal molt complert amb un ventall d’activitats molt diverses i adaptades a cada franja d’edat: tallers, manualitats, cançons, fins i tot, una excursió al CUCALÒCUM de Lleida i moltes, moltes sorpreses!

Els nens i nenes es podran apuntar al casal complert i també hi ha la possibilitat d’apuntar-se dies puntuals, hi ha descompte per a germans, es permet fraccionar el pagament en dos quotes i moltes altres avantatges que us expliquem en la documentació adjunta.

Per qualsevol dubte, consulta i/o aclariment podeu contactar amb nosaltres per mail o als telèfons que hi consta al “flyer informatiu”.

 pdf-iconpdf-mollerussa-casalets

cartell-mollerussa

Comments are closed.