Rècord de recaptació en la matinal de Mollerussa per la Marató amb un total de 4.416€

L’import de la recaptació és el més alt de les últimes quatre edicions.

  • La Plaça de l’Ajuntament de Mollerussa ha acollit a la vintena d’entitats i associacions que han organitzat activitats per tal de recaptar en benefici de la Marató.

Esmorzar solidari, tómbola, venda de productes elaborats per alumnes de les escoles, gegants, bastoners, ballades de sardanes, teatre infantil i actuacions musicals han estat algunes de les activitats organitzades per les associacions i entitats que han omplert la plaça de l’Ajuntament de mollerussencs i mollerussenques.

Al migdia, les entitats han lliurat la seva recaptació individual, a la que si ha sumat el Club Patinatge de Mollerussa que també hi ha contribuït amb la donació de la recaptació del passat festival organitzat per l’entitat.

El recompte, amb la presència dels regidors Rosalia Carnicé i Josep Ramon Domingo i amb la col·laboració de Josep M. De las Heras, jutge de pau de Mollerussa, s’ha dut a terme en el saló de plens del consistori.

“Mollerussa per la Marató” és el nom genèric de l’activitat, la qual engloba a totes les associacions i entitats que el mateix diumenge o en dies anteriors o posteriors duen a terme una activitat pròpia a benefici de la Marató de TV3. El fet d’englobar sota el mateix paraigües la majoria d’activitats permet fer l’ingrés de la recaptació en un mateix compte i així l’import total de la ciutat sempre és més considerable que de forma individual.

Comments are closed.