Nou grup de Patinatge els divendres de 17:30 a 19:00 h.

Benvolguts/des pares i mares, degut  a la creixent  demanda de l’activitat de Patinatge, des de l’AMPA tenim la intenció d’obrir un nou grup els divendres de 17:30 a 19:00h., que comptarà amb la mestra Ariadna Llop.

En primera opció, us donem l’oportunitat a tots aquells participants que ja esteu inscrits en aquesta activitat,  de poder canviar de dia. Una vegada haureu escollit, donarem entrada a les noves inscripcions. Quan s’hagin donat entrada a totes les peticions,  en el cas que quedin vacants lliures, també hi haurà la possibilitat de realitzar els dos dies.

A la pàgina web www.ampaelcarme.com podeu realitzar la vostra petició on-line o be ompliu la butlleta i la retorneu a la porteria de l’escola (Sra. Mònica de 17:30 a 19:00h).

* Data límit per realitzar canvis a tots aquells participants que ja esteu inscrits en aquesta activitat, 20 de març.

* Si el nombre d’inscrits ho permet, l’activitat s’iniciarà el dia  24 de març.

Butlleta patinatge dv

 

Comments are closed.