Posa’t la Gorra! [diumenge 24 de Setembre al Parc Municipal de 10.00h a 14.00h]


La campanya Posat la Gorra!” arriba per primera vegada a Mollerussa
 gràcies a la iniciativa de l’AMPA Mollerussa formada per quatre escoles: AMPA Ignasi Peraire, AMPA Les Arrels, AMPA El Carme i AMPA Pompeu Fabra amb el suport de l’Ajuntament de Mollerussa i la col·laboració d’altres entitats, administracions publiques, empreses… del municipi.. El dia de la festa serà el diumenge 24 de Setembre al Parc Municipal de 10.00h a 14.00h i començarà  amb la benvinguda de la Colla de Geganters de l’Arreu de Mollerussa i durant el matí hi haurà moltes sorpreses més! Serà un dia molt especial on podreu gaudir de tallers i també d’actuacions a l’escenari principal, presentat pel MAG LARI i la presència a la festa del Sr. Postu!

El disseny de la gorra ha estat a càrrec de la marca esportiva MUNICH, que ha creat una gorra juvenil i colorista que esperem que us agradi! 

L’acte central de la festa és la lectura del manifest a càrrec de dos infants que han passat per la malaltia. Serà a les 12.15h a l’escenari principal ubicat a l’escenari al mateix parc.

Per l’AFANOC és un honor poder realitzar per primer cop el Posat la Gorra a Mollerussa, donant així la benvinguda a la tardor i unint la solidaritat amb la riquesa natural del parc municipal.

Per accedir a la festa l’entrada és la gorra, símbol del nostre missatge. Amb ella recaptem fons, que van destinats als infants i adolescents amb càncer i les seves famílies, millorant les seves condicions a l’hospital, donant suport psicosocial i mantenint La Casa dels Xuklis, una casa on acollim de manera gratuïta  les famílies que s’han de desplaçar de les seves localitats perquè els seus fills i filles rebin  tractament als hospitals de referència.

A continuació podeu consultar els punts de venda autoritzats per aconseguir la gorra (us informem que també podeu comprar-la el mateix dia al Parc Municipal de Mollerussa).

Comments are closed.