Activitats extraescolars (2014-2015).

Ja ens trobem en un nou curs. Esperem que aquest sigui el més profitós possible per a tothom. Per complementar la formació que els nostres fills/es reben de l’escola us presentem la relació de les activitats extraescolars que hem organitzat per al curs 2014-2015.

Entenem que la funció d’aquestes activitats és la de posar a l’abast dels alumnes diversos mitjans per tal que puguin ampliar coneixements, desenvolupar aptituds i, en definitiva, afavorir la seva formació.

A la pàgina web de l’ampa posem a disposició de tots els pares i alumnes de l’escola el calendari d’activitats extraescolars 2014, on hi trobareu totes les activitats programades per aquest curs i la informació referent a les activitats de l’AMPA.

La Sra. Maribel Solé Clarisó (mestra d’Educació Física de l’escola) realitzarà també la tasca de coordinadora de les activitats extraescolars, atendrà les vostres consultes o suggeriments dins l’horari que té assignat i que trobareu anunciat a la porteria del col·legi.

També posem a la vostra disposició el correu electrònic info@ampaelcarme.com, on atendrem les vostres consultes o suggeriments.  Informar-vos que estem treballant en la creació d’una nova web amb més funcions i que com l’any passat us farem arribar informació digital de primera mà mitjançant la llista de distribució de l’AMPA.

Dates a tenir en compte:
Inici Activitats: Dimecres 01 d’octubre 2014.
Final Activitats: Divendres 12 de juny de 2015.

Natació: inici 1 d’octubre, fins el 19 de juny de 2015.

Període d’inscripció:
DATA: Fins divendres 26 de setembre.
LLOC: Porteria del col·legi el Carme.
HORARI: Tardes de 17:30 a 18:30.

A l’hora d’escollir les activitats extraescolars, mireu que sigui una activitat que agradi als vostres fills/es, si més no, que en tinguin ganes. Si no estan motivats, ni aprofiten l’activitat ni la deixen aprofitar als altres companys/es. Per aquest motiu entenem que, si algú no es comporta adequadament, es plantejarà la seva possible continuïtat.

Les places són limitades. L’admissió a les activitats extraescolars es farà per rigorós ordre d’inscripció.
Els nens/nenes que vulguin realitzar alguna de les activitats, hauran d’omplir la butlleta que s’adjunta amb la domiciliació bancària.
Aquelles activitats el pagament de les quals es realitza trimestralment, una vegada s’ha portat la butlleta d’inscripció, s’hauran de pagar fins a final de curs.

En el cas que en alguna activitat no s’arribés al nombre mínim d’alumnes per realitzar-la, s’ajuntaran els grups o bé se suprimirà.

NO ES DONARÀ CAP NEN/A DE BAIXA SI NO TENIM EL “FULL DE BAIXA”, PER TANT ES CONTINUARÀ COBRAN ELS REBUTS.

► Full d'inscripció extraescolars 2014 – (Descarrega’t el full d’inscripció en aquest enllaç).

Comments are closed.