Loteria de Nadal 2014

Benvolguts/des pares i mares, us informem que a la nova web de l’Ampa   [ www.ampaelcarme.com ] hi anireu trobant informació referent als avantatges de formar part de l’Ampa de la teva escola, de moment estem treballant amb diferents botigues i serveis de Mollerussa , per tal de que tots els que acreditin formar part de l’Ampa,  puguin gaudir-se d’importants avantatges. (rebreu més informació)

També us volem dir que el número de loteria de l’AMPA de l’escola (22 de desembre de 2014) és el 05108.

RECORDEU: Si el número de participació de la vostra butlleta coincideix amb les 4 últimes xifres del 1r. o 2n. premi del sorteig de la loteria del dia 22/12/2014, aconseguireu una esplèndida cistella!

Horari venda de loteria

Finestra Gimnàs: De 9:15h. a 9:30h. i de 17:15h. a 17:35h.

Porteria: De 9:00h. a 13:00h. i 16:00h. a 17:30h.

Molta sort a tothom!!

Pròximament ens tornarem a posar amb contacte per tal d’informar-vos de més novetats. Recentment heu rebut una petició d’inscripció al BLOC de l’Ampa, si no es així, us recomanem que visiteu la nova web www.ampaelcarme.com per tal de realitzar l’alta.

Salutacions des de l’Ampa de l’Escola El Carme, la vostra AMPA!

no LOTERIA 2014

 

 

 

 

Comments are closed.