INVITACIÓ FEDERÒPTICS ROURE per a contemplar amb seguretat l’eclipsi de sol del proper dia 20/03/2015

El proper dia 20, tindrem l’oportunitat d’observar un eclipsi de sol. Des de sempre els eclipsis de sol han despertat molt interès en les societats, veure com s’amaga una part del sol històricament ha comportat un cert misteri, avui en dia tots sabem que aquest misteri s’ha esvait quan sabem per endavant quin dia i a quina hora i en quins llocs la lluna es posarà total o parcialment davant del sol.

L’observació d’aquests eclipsis sempre ha comportat un reguitzell de lesions a les retines de les persones que l’han contemplat sense prendre les oportunes precaucions. Annex a aquest e-mail li oferim una àmplia informació sobre l’eclipsi i les mides de precaució per garantir una observació totalment segura.

A més a més convidem a totes les famílies a realitzar una observació molt més acurada, més si tenim en compte que el dia 20 serà un dia festiu per tots els vostres fills i per tal és convenient assegurar-nos que podran veure l’eclipsi amb la màxima protecció. Us invitem a passar pel davant de FEDERÒPTICS ROURE, entre 2/4 de 10 i 2/4 de 12 de l’esmentat dia 20, on el nostre equip professional, provist d’un Telescopi Solar, d’un Telescopi de Projecció, i de diverses ulleres individuals permetran gaudir amb seguretat de l’esdeveniment.

Ben cordialment

 Federòptics Roure

Núria Roure Greoles

unnamed

 

 

http://www.federopticsroure.cat/ca/optica/federopticsroure/news/eclipsi-solar-20-de-mar-de-2015/4453.html

ROURE ECLIPSE

Comments are closed.