Extraescolars (2015-2016)

  
CREATIVITAT PLÀSTICA
Dies: Dimarts o dijous.
Horaris: 17:30 - 18:30
Dirigit: De P3 a 2n.
Preu: 33 € /Trimestre.
Professor: IMMA FLORES
Descripció:Activitat on es treballen diferents materials (pintures, plastilines, papers,) i tècniques pictòriques i plàstiques (collage, tisores, punxons), oferint al nen un espai d'expressió on, a més podrà desenvolupar al màxim les seves capacitats manuals i de representació. Vídeo de l'activitat (2014).
BABY ENGLISH
Dies: Dilluns o divendres.
Dirigit: De P3 a 2on.
Horaris: 17:30 - 18:30
Preu: 33 €/Trimestre.
Professor: KATHERINE BROWN
Descripció:Aquesta activitat la realitza una monitora nativa i bilingüe, especialitzada i amb amplia experiència en aquesta etapa, on amb la conversa, els jocs i les fitxes, volem ajudar a millorar-los la comprensió i expressió en Anglès.Per tal d’aconseguir el nostre objectiu, s’ha decidit fer grups més reduïts per tal de treballar millor la llengua oral. Vídeo de l'activitat.
JOCS AMB PATINS
Dies: Dilluns.
Dirigit: De P3 a 6è
Horaris: 17:30 - 19:00
Preu: 49 €/Trimestre.
Professor: ARIADNA LLOP-GEMMA GABARRA
Descripció:Aquesta és una activitat pensada per a que els participants aprenguin a moure’s amb un medi nou per ells: els patins. Es formaran diversos grups depenent del nivell de cada nen/a, des d’una iniciació fins a un nivell més tècnic. Es treballarà des d’una basant lúdica, intentant aconseguir l’autonomia dels nens/es amb els patins i que puguin assolir nous fonaments propis de l’esport, desenvolupant les capacitats físiques bàsiques. Es treballarà també a partir dels circuits i dels pre-esports. Vídeo de l'activitat.
NATACIÓ
Dies: Dilluns o Dimecres.
Dirigit: De P3 a 6è
Horaris: 18:15 - 19:00
Preu: 34 €/Trimestre.
Professor: TÈCNICS DE LA PISCINA
Descripció: Les possibilitats que dona l’exercici a l’aigua son fonamentals per a la salut física i psicològica del nen/a: desenvolupament motor, millora de la coordinació, assimilació d’hàbits higiènics, millora de l’autoconfiança, facilitats per la relació en grup.Els nens i nenes reben un ventall d’experiències dins l’aigua, aprenent totes les combinacions motores que poden ser associades a les formes bàsiques:
caminar, córrer o saltar. El programa de Natació Educativa està pensat per ser desenvolupat durant nou mesos, d’octubre a juny. Està estructurat en diferents nivells en funció del curs o l’edat.

BABY SPORTS
Dies: Dimarts o dijous.
Dirigit: De P3 a 6è
Horaris: 17:30 - 18:30
Preu: 65 €/Trimestre.
Professor:ARIADNA LLOP-GEMMA GABARRA-MARIONA GILABERT
Formació:
Descripció:L'alumne aprendrà a conèixer i respectar el seu propi cos, relacionar-lo amb l’espai a partir del seu moviment, desenvolupar una sensibilització musical i sentit del ritme. Tot això es treballarà de manera dinàmica i a partir d’activitats lúdiques amb un transfons educatiu i adaptat tot a un nivell psicomotriu. Es treballarà també a partir dels circuits i dels pre-esports.
BALLS MODERNS
Dies: Dimecres o divendres.
Dirigit: De P3 a 6è.
Horaris: 17:30 - 18:30
Preu: 65 €/Trimestre.
Professor:MARIONA GILABERT-ARIADNA LLOP
Descripció:És una activitat sana i divertida on l'alumne aprendrà a conèixer i respectar el seu propi cos, relacionar-lo amb l’espai a partir del seu moviment, desenvolupar una sensibilització musical i sentit del ritme. Tot això es treballarà de manera dinàmica i a partir d’activitats lúdiques amb un transfons educatiu i adaptat a les diferents edats. Les classes de Balls moderns són el balanç perfecte entre la gimnàstica aeròbica i el ball, on cada gir, cada moviment, cada salt, cada pas i cada rutina estan perfectament sincronitzades amb la seva melodia, lletra i ritme.
ESPORTS I
Dies: Dimarts o dijous.
Dirigit: De 1er a 6è.
Horaris: 17:30 - 18:30
Preu: 65 €/Trimestre.
Professor: Josep Ma RIBES
Descripció: L’activitat serveix per iniciar els nens i nenes en diferents esports d’equip amb la finalitat de fer-los gaudir. Consisteix en una activitat sana i divertida on l'alumne desenvolupa un comportament cooperatiu tant dins com fora del terreny de joc, fomentant el respecte pels altres companys a més d'adquirir un major domini tècnic i tàctic dels diferents esports. La proposta està pensada per ensenyar els valors i els hàbits esportius i saludables, tastant diverses disciplines mitjançant el joc.
ESPORTS II
Dies: Dimecres o divendres.
Dirigit: De 1er a 6è.
Horaris: 17:30 - 18:30
Preu: 65 €/Trimestre.
Professor:Josep Ma RIBES
Descripció:L’activitat serveix per iniciar els nens i nenes en diferents esports d’equip amb la finalitat de fer-los gaudir. Consisteix en una activitat sana i divertida on l'alumne desenvolupa un comportament cooperatiu tant dins com fora del terreny de joc, fomentant el respecte pels altres companys a més d'adquirir un major domini tècnic i tàctic dels diferents esports. La proposta està pensada per ensenyar els valors i els hàbits esportius i saludables, tastant diverses disciplines mitjançant el joc.
TEATRE
Dies: Dijous.
Dirigit: De 1er a 6è.
Horaris: 17:30 - 18:30
Preu: 33 €/Trimestre.
Professor:MARIONA GILABERT
Descripció: El teatre és una activitat d'equip i qualsevol personatge és fonamental per desenvolupar el treball .Tots els participants són molt importants, ja que tots treballen de manera activa. En la projecció de l’obra tots els nens tenen una cosa a dir o a fer. El teatre suposa una forma d'expressió corporal i lingüística que desenvolupa capacitats i aptituds.Volem relacionar l'educació artística amb la diversió. Desenvolupar la imaginació i fomentar la creativitat, tot apropant els nens al teatre d'una manera lúdica, amena i agradable.
REFORÇ
Dies: De dilluns a divendres.
Dirigit: De P3 a 6è.
Horaris: 17:30 - 18:30
Preu: 41 €/Trimestre.
Professor:
Descripció:És tracta d'una activitat on els alumnes podran fer els deures, consultes, organitzar l'agenda, preparar els exàmens i obtenir recolzament en aquelles assignatures que més els hi costen amb l'ajuda i amb experiència de la Sra. Ma. José.
Permet que puguin desenvolupar una autonomia de treball que els sigui d'utilitat en la seva vida acadèmica i en el futur, també a la seva vida professional .